Ontwikkelen

Bij het Leerhuis verbinden we cursisten met mede-professionals en opleiders. Het Leerhuis biedt niet alleen opleidingen aan maar kan ook ondersteunen op andere vlakken.

1. Bieden van onboarding trajecten voor nieuwe informatieprofessionals

Voor nieuwe informatieprofessionals bij de Rijksoverheid hebben we bij het Leerhuis een aantal inhoudelijke modules klaarstaan die ingaan op de belangrijkste thema’s in de informatiehuishouding. Als leidinggevende kun je deze modules naar eigen inzicht inzetten, zodat nieuwe medewerkers makkelijk aan de slag kunnen.

2. Faciliteren en ondersteunen van een netwerk

Het Leerhuis heeft een krachtig ambassadeursnetwerk dat zich inzet om meer zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor het Leerhuis. Zo zijn steeds meer informatieprofessioals en rijksmedewerkers op de hoogte van het gratis leeraanbod.

3. Een leerplan op maat voor jouw team of organisatie

Wil je als team of organisatie aan de slag met een specifiek doel? Het Leerhuis Informatiehuishouding kan je helpen bij dit soort ontwikkelvraagstukken.

4. Ondersteunen van informeel leren op de werkvloer

Van webinars tot podcasts. Leren gebeurt op veel meer plekken dan alleen in een leslokaal. Het Leerhuis stimuleert 'informeel leren' binnen organisaties met een breed leeraanbod.