Over het Leerhuis

In het Leerhuis Informatiehuishouding vind je een uitgebreid en divers aanbod van opleidings- en ontwikkelactiviteiten, bedoeld voor iedereen die actief is in het vakgebied Informatiehuishouding.

Het Leerhuis Informatiehuishouding is begin 2022 in het leven geroepen om informatieprofessionals binnen het Rijk een gevarieerd leeraanbod te bieden. Met dit aanbod stimuleren we persoonlijke ontwikkeling om samen de informatiehuishouding van het Rijk te verbeteren. Het Leerhuis richt zich voornamelijk op informatieprofessionals, maar biedt ook cursussen en trainingen aan voor rijksmedewerkers en leidinggevenden binnen het vakgebied. 

Leerhuis Informatiehuishouding in cijfers

Wist je dat het Leerhuis Informatiehuishouding in Q1 644 aanmeldingen kreeg voor een opleiding binnen het Leerhuis Informatiehuishouding? Dat en nog veel meer vind je terug in de infographics van het Leerhuis. Zo worden de drie populairste opleidingen met je gedeeld en zie je onder andere hoeveel procent van de deelnemers aangeeft een beter inzicht te hebben gekregen in hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan duurzame toegankelijke informatiehuishouding.

2023

2022

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij het Leerhuis verbinden we cursisten met mede-professionals en opleiders. We doen er alles aan om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Het Leerhuis biedt niet alleen opleidingen aan maar kan ook ondersteunen op andere vlakken op het gebied van ontwikkelen. 

We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het vergroten van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van informatiehuishouding. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons team.

Neem contact met ons op

Maximaal 1000 tekens
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden conform de regels. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)