Winterschool

Terwijl de kou tijdens de wintermaanden heerst, biedt het de perfecte kans om jezelf terug te trekken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Droom je al tijden van het volgen van een cursus, maar vind je nooit het juiste moment? Of ben je juist op zoek naar wat extra verdieping in de winterperiode? Dan is het Winter School programma van het Leerhuis iets voor jou. Volg een e-learning bij de open haard, maak een frisse wandeling terwijl je luistert naar een aflevering van onze nieuwe podcastserie of draai de verwarming een graadje hoger en organiseer je informatiehuishouding met een sfeervolle playlist op de achtergrond. Waar je ook mee aan de slag wil gaan, je hoeft deze kerstvakantie niet stil te zitten!

E-learnings en Cursussen

Wil je aan je goede voornemens beginnen? Gedurende de wintermaanden hebben we een uitgebreid assortiment e-learnings en cursussen klaarstaan. Je kunt onze e-learnings volgen waar en wanneer jij wilt! Dus ook lekker warm en comfortabel vanuit huis met een mok chocolademelk.

Bekijk het leeraanbod en zie wanneer jouw favoriete cursus gepland staat.

Collegereeks

Heb je genoeg van standaard kerstfilms en ben je op zoek naar inhoudelijke verdieping? Dan is onze collegereeks een goede afwisseling. Deze reeks van 7 video’s bevat info over verschillende aspecten binnen informatiehuishouding. Zo leer je meer over het functioneren van de Informatiehuishouding bij de Rijksoverheid en van de bijbehorende werkzaamheden binnen jouw rol.

Bekijk de collegereeks op onze website. 

Podcastafleveringen

Verdwijnt de informatieprofessional met de komst van alle nieuwe technologieën? Ontdek de verschillende perspectieven in de decemberspecial van onze podcast! Deze speciale aflevering is het resultaat van de live opname op 12 december met experts Teun van Tuijl, Joost Brinks, Pepijn van Houdt en Peter Becker. Samen gaan zij het gesprek aan over nieuwe technologieën en hun invloed op de rol van informatieprofessionals.


Benieuwd? Beluister de hele aflevering en laat je meenemen op een reis naar de toekomst. Wil jij nog dieper in de rol van een informatieprofessional duiken? Je kunt ook aflevering 1 tot en met 13 nog terugluisteren op Spotify en Apple Podcasts