Leren

Het Leerhuis biedt een breed scala aan leermogelijkheden. Op deze pagina kun je door het leeraanbod navigeren via de verschillende onderwerpen. Of je nu wil gaan voor een klassieke cursus, e-learning of webinar. Je vindt het allemaal onder de 8 basis onderwerpen. Wist je dat de cursussen uit ons aanbod gemiddeld een 7,5 als rapportcijfer kijgen? Ons team houdt zich continu bezig om ons aanbod te verbeteren, zodat we jou op de best mogelijke manier van informatie kunnen voorzien. Waar ga jij mee aan de slag?

Dankzij het Leerhuis ontving ik praktische handvaten die ik dagelijks kan toepassen!

Overzicht cursussen

Het Leerhuis biedt een breed scala aan leermogelijkheden. Zo bieden wij meer dan 25 cursussen voor informatieprofessionals. Verbreed je kennis op het gebied van informatiehuishouding en ontdek ons leeraanbod. Bekijk ons vaste cursusaanbod op de cursuspagina

Overzicht e-learnings

Ontdek de vrijheid van leren op jouw eigen voorwaarden met onze e-learnings. Of je nu je kennis wilt verdiepen of nieuwe inzichten wilt opdoen, onze e-learnings bieden flexibiliteit en gemak. Volg de e-learning in je eigen tempo, op je eigen plek en op het tijdstip dat jou uitkomt. Ontdek het volledige aanbod op de e-learnings pagina.