Webinars

Vanaf mei 2023 organiseert het Leerhuis Informatiehuishouding, samen met de VNG, elke laatste donderdag van de maand een webinar rondom een actueel thema binnen informatiehuishouding.

Het doel van deze webinar reeks is je op de hoogte te brengen van dat actuele thema, maar tevens ander informatieprofessionals te ontmoeten. Daarom wisselen we inhoudelijke presentaties af met korte ontmoetingen met anderen. In een uur wordt bijgepraat en krijg je tevens te horen welke vraagstukken rondom dit thema bij je collega’s spelen. Elke webinar vatten we samen in een factsheet.

Bekijk onze webinarreeks

Hieronder vind je de factsheets en PowerPoints van de webinars die geweest zijn, de aanmeldingslink voor de komende webinar en de aankondiging van webinars die we reeds gepland hebben.

Vrouw achter computer, verken de innovatie van informatiebeheer en datamanagement

Webinar 25 januari 2024 - 'informatiebeheer en datamanagement'

Welke kerncompetenties zijn er nodig om de brug te slaan tussen datamanagement en informatiebeheer? Is kennis van databeheer een noodzaak voor informatieprofessionals in de toekomst? Ontdek dit en nog veel meer over de huidige evolutie tijdens het webinar over informatiebeheer en datamanagement.

Ontdek de I-manager van de toekomst in het webinar op 30 november 2023

Webinar - 30 november 2023 'I-manager van de toekomst'

Wil je een glimp opvangen van hoe de toekomst eruitziet voor een I-manager? Ben je nieuwsgierig naar de essentiële competenties die hierbij horen? Tijdens ons webinar op 30 november werden deze vragen beantwoord en namen Eric Kokke en Layla Hassan de deelnemers mee op een reis door de veranderende wereld van informatiemanagement, zowel op korte als op lange termijn.

Webinars 2023