Enquête - Leerbehoefte in de informatiehuishouding 2024 en verder

Wij willen continu verbeteren en om ons leeraanbod beter af te stemmen op jouw behoeften, willen we graag jouw input ontvangen over het gebied van Informatiehuishouding. Deze vragenlijst is onderdeel van ons onderzoek om ons leeraanbod richting te geven vanaf 2024 en verder.

We zijn bezig met een onderzoek hoe we ons leeraanbod het beste vorm kunnen geven vanaf 2024 en verder. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Om ons leeraanbod beter af te stemmen op jouw behoeften, willen we graag jouw input ontvangen over het gebied van Informatiehuishouding.

Hiervoor hebben we een korte enquête opgesteld die gaat over ons huidige aanbod en jouw ideeën over ons aanbod in de toekomst. Jouw mening is van waarde en helpt ons om ons aanbod te verbeteren en te optimaliseren.

De enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Je kunt de vragenlijst invullen via de volgende link: https://forms.office.com/r/3KCVYQ6iSJ

We benadrukken het belang om de enquête in één keer in te vullen om verlies van gegevens te voorkomen. Jouw deelname blijft strikt vertrouwelijk, en we waarderen oprecht jouw tijd en bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons leerhuis Informatiehuishouding.

Indien je collega’s hebt die hier ook graag over meedenken stuur de enquête dan vooral door, met meer respondenten krijgen wij een beter inzicht in de leerbehoefte.