Denksessie aanbod Leerhuis Informatiehuishouding

Op maandag 4 december organiseert het Leerhuis Informatiehuishouding een sessie voor: informatieprofessionals, rijksmedewerkers en leidinggevenden om mee te denken over het aanbod van het Leerhuis Informatiehuishouding.

Leerhuis Informatiehuishouding

Het Leerhuis Informatiehuishouding is begin 2022 in het leven geroepen om informatieprofessionals binnen het Rijk een gevarieerd leeraanbod te bieden. Met dit aanbod stimuleren we persoonlijke ontwikkeling om samen de informatiehuishouding van het Rijk te verbeteren. Het Leerhuis richt zich voornamelijk op informatieprofessionals, maar biedt ook cursussen en trainingen aan voor rijksmedewerkers en leidinggevenden binnen het vakgebied. 

Aanmelden

Onder begeleiding van professionals van het Leerhuis Informatiehuishouding denken we gezamenlijk na over het aanbod. En dit kunnen we niet zonder jou! We zijn benieuwd naar jouw ideeën en waar jij behoefte aan hebt.

De sessie zal ongeveer 2 uur duren (via Microsoft Teams). Je kunt je inschrijven voor:

  • Maandag 4 december: 10:00 – 12:00 uur

Ben je er ook bij? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar: leerhuisihh@minocw.nl.                                                                                                                   

Vergeet hier niet bij te vermelden bij welke organisatie je werkzaam bent en welke functie je daar uitoefent. 

Is dit ook interessant voor een collega? Stuur de website dan gerust door.