21 maart Ontmoet en Leer! Het event voor de nieuwe IHH professional

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Leerhuis Informatiehuishouding, OCW

Hoftoren 50, Den Haag, Barcelonazaal

Ben jij nieuw binnen het vakgebied informatiehuishouding bij de overheid? En wil je andere nieuwe collega’s ontmoeten en ook wat bijleren over het vakgebied? Op donderdag 21 maart organiseren het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) en het Leerhuis Informatiehuishouding samen de derde editie van Ontmoet en Leer! Het event voor nieuwe i-professionals. Het evenement is onderdeel van de KIA Thematiendaagse in 2024 over het thema E-depot. Op het programma staan kennissessies - onder meer over vloeiend overbrengen van digitaal archief en waarom archiveren veel meer is dan archiveren, workshops van het Leerhuis Informatiehuishouding en testen we je kennis met de ken-jij-deze-afkortingquiz. Vergeet vooral niet om ook in gesprek te gaan met de communitymanager van KIA en om te speeddaten met andere nieuwe i-professionals. Iedereen, ook van buiten de Rijksoverheid, is welkom!

Programma

13.30 uur    Inloop    

13.45 uur    Opening door Inge Baars, communitymanager KIA

14.00 uur    Kennissessie “Waarom archiveren veel meer is dan archiveren”, door Erik Saaman | Nationaal Archief, programmamanager Open op Orde)

14.40 uur    Afko-quiz door Lotte Wijsman en Linette van 't Hof

15.00 uur    Pauze    

15.15 uur    Workshops aanbod vanuit Leerhuis informatiehuishouding: Verandermanagement en Ethiek en dilemma’s in de Informatiehuishouding

16.10 uur    Kennissessie over vloeiend overbrengen van digitaal archief door Emile de Maat van Justid

16.50 uur    Afsluiting

17.00 uur    Netwerkborrel

Meld je snel aan!