20 maart Live podcast & webinar: Het e-depot van morgen?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Live podcast @OCW | Webinar @online

OCW: Hoftoren, Rijnstraat 50, Den Haag

Zet in mijn agenda

Tien dagen lang ondergedompeld worden in alles wat te maken heeft met het e-depot. Van maandag 18 tot en met vrijdag 29 maart verzorgt KIA samen met haar leden en partners een interessant programma met live en online bijeenkomsten, webinars, podcasts en meer! Met woensdag 20 maart de live podcast 'Het e-depot van morgen?' van het Leerhuis en de KNVI, waar je ook online bij kunt aansluiten. Wat als we met de kennis en technieken van vandaag zouden werken aan een oplossing om onze informatie duurzaam toegankelijk te maken voor gebruikers?

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor de verschillende events.

Begin jaren 2000 zijn de eerste initiatieven rond het e-depot gestart. Met de kennis en technieken van toen is er twee decennia hard gewerkt om het e-depot werkend te krijgen binnen organisaties. Maar wat als we met de kennis en technieken van vandaag zouden werken aan een oplossing om onze informatie duurzaam toegankelijk te maken voor gebruikers? Zouden we dan opnieuw een e-depot, zoals we die nu kennen, gaan bouwen? Of zou dat er heel anders uitzien?

Op 20 maart gaan we tijdens de live podcast 'Het e-depot van morgen' in op deze vraag. Sebo Boerma (Leerhuis Informatiehuishouding/RDDI) en Eric Kokke (Leerhuis Informatiehuishouding/KNVI) spreken met een vertegenwoordig uit het vakgebied over de problematiek van het e-depot. Onder andere Emile de Maat van Justid en Roland Bisscheroux van het Waterlands Archief schuiven aan om hun ervaringen, meningen en suggesties te bespreken.

Je bent van harte welkom bij de opname van de live podcast. Interesse? Mail naar leerhuisihh@minocw.nl.
Aanmelden voor het webinar online kan hier