Open Gov Week: podcastmarathon De veranderende rol van een informatieprofessional

Ben jij IHH-prof en wil je je verhaal, ervaringen en inzichten delen met je vakgenoten? Schuif aan bij de podcastmarathon tijdens de Open Gov Week op woensdag 29 mei. Sebo Boerma ontvangt je in een studio in de Hoftoren en gaat graag het gesprek met je aan!

Beeld: ©Leerhuis Informatiehuishouding

Ken je de Leerhuis-podcastserie al? In ‘De veranderende rol van een informatieprofessional’ hoor je de persoonlijke verhalen van IHH-professionals die hun ervaringen en inzichten delen over de evolutie van hun rol door de jaren heen. Ben jij IHH-prof en heb je daar ook iets over te vertellen? Meld je dan aan voor de podcastmarathon op woensdag 29 mei, van 9.00 tot 17.00 uur!

Sebo Boerma ontvangt je in een studio in de Hoftoren (naast Den Haag CS) en gaat graag het gesprek met je aan. Aanmelden kan via leerhuisihh@minocw.nl. Geef daarbij aan van hoe laat tot hoe laat je beschikbaar bent en wat het onderwerp is dat je wilt bespreken.