Kom jij werken bij het Leerhuis?

Het Leerhuis Informatiehuishouding is volop in ontwikkeling. Met nieuwe cursussen, nieuwe plannen én nieuwe medewerkers – van wie jij er een kan zijn! Er zijn 2 vacatures.

Man met blauwe hoodie zit achter zijn laptop te werken

Adviseur Leren en ontwikkelen

In deze functie ga je het leer- en ontwikkelaanbod van het Leerhuis verder uitbouwen door het creëren, implementeren en beheren van onder meer innovatieve e-learningmodules, inspirerende webinars, verdiepende masterclasses, videoseries en podcasts. De derde pijler onder het Leerhuis is ontmoeten. Online en fysiek bij thema- en netwerkbijeenkomsten en leerexpedities. Ook daaraan ga jij je bijdrage leveren. Lees meer en reageer! >

Communicatieadviseur

Een belangrijke taak in deze functie is het positioneren van het Leerhuis. Daarvoor ligt een communicatiestrategie klaar waarmee je meteen aan de slag kunt, adviserend en uitvoerend. Daarnaast beheer je onder meer LeerhuisInformatiehuishouding.nl, dat jij samen met je inhoudelijke collega’s verder gaat uitbouwen, onder meer met een community. Lees meer en solliciteer! >