Het Leerhuis lanceert nieuwe website!

Met de start van het nieuwe jaar zet het Leerhuis de eerste stap met de lancering van een nieuwe website. De nieuwe website zorgt ervoor dat informatie over het leeraanbod overzichtelijker en gemakkelijker bereikbaar is.

Man met bril achter een laptop

Navigatie per onderwerp

Met een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke navigatie per leeronderwerp geeft de nieuwe website gemakkelijk toegang tot het uitgebreide aanbod van opleidings- en ontwikkelactiviteiten. De 9 verschillende hoofdonderwerpen en herkenbare thema’s voor rijksmedewerkers, leidinggevenden en informatieprofessionals lopen als rode draad door de website heen. In het hoofdmenu kun je kiezen uit de onderwerpen: archiveren, cultuur & gedrag, data gedreven werken, informatiehuishouding, meten & verbeteren, openbaar maken, professionele vaardigheden, toekomst & innovatie, webinars.

Activiteiten agenda

Naast leren en ontwikkelen is ook ontmoeten een belangrijk onderdeel van het Leerhuis. Terwijl je jezelf als informatieprofessional verder ontwikkelt, moedigen we je ook aan om het netwerkaspect van je professionele reis te omarmen. Op https://www.leerhuisinformatiehuishouding.nl/ontmoeten vind je een overzicht van verschillende platforms en evenementen die een rijke bodem bieden voor kennisdeling en netwerkvorming. Daarnaast kun je op ieder moment de actualiteiten agenda raadplegen voor komende activiteiten.

Met het aanbod en de nieuwe website stimuleren we persoonlijke ontwikkeling om samen de informatiehuishouding van het Rijk te verbeteren. Bekijk onze nieuwe website en ontdek wat het Leerhuis jou te bieden heeft. Waar ga jij mee aan de slag?