Summer School 2024

De zomerperiode is de perfecte tijd om jouw kennis over informatiehuishouding uit te breiden. Daarom opent het Leerhuis ook deze zomer de Summer School. Met allerlei cursussen en ander leeraanbod waarmee je je kennis over informatiehuishouding, informatiebeheer én meer kunt opvijzelen. Hieronder vind je het volledige aanbod. Schrijf je in, en tip je collega’s!

Cursussen

In juli en augustus kun in de Summer School verschillende cursussen volgen. Van de basis van digitaal informatiebeheer tot en met documentbeheer met behulp van kunstmatige intelligentie (AI).

Leren op een moment dat jou uitkomt

Naast cursussen biedt de Summer School ook leeraanbod voor elk moment en elke plaats, zoals e-learnings, een collegereeks en leesvoer.

Podcasts

Deze zomer komen er 4 extra afleveringen van de podcast ‘De veranderende rol van de informatieprofessional. Hierin bespreken gedragsexperts nieuwe inzichten over het gedrag dat komt kijken bij informatiehuishouding en –voorziening. Welke kansen komen daarbij kijken? En wat is er mogelijk met gedrag? Hoe kunnen we gedrag rondom informatiehuishouding effectief en duurzaam veranderen? Je hoort het in de podcast.

Wil je je alvast laten inspireren? Beluister de twee podcasts die we al eerder opnamen: